Het Weer

Bekijk hier het lokale weer van zandvoort. De live-webcam van de Haven van Zandvoort laat de actuele situatie zien.

Bezoek ons ook eens met slecht weer: De zee is dan misschien nog wel aantrekkelijker en het is heerlijk rustig op het strand!

Voor het eerst naar A&E

Voor velen is het misschien wat vreemd, de eerste keer naar het naaktstrand. Wij denken dat, wanneer je een uurtje bij ons bent geweest, het zal lijken alsof je nooit anders gedaan hebt. Het is vergelijkbaar met een dagje sauna; je kan wat omslaan als je wil, maar het hoeft niet.
Twijfel je of voelt het onwennig? Stuur ons dan even een mailtje. We zullen je dan persoonlijk ontvangen en onder een genot van een drankje laten wij je kennis maken met ons paviljoen.

Waarom zou ik naar het naaktstrand gaan?

Om het gevoel van totale vrijheid te ervaren. De rust en ruimte om je heen geeft een fijn gevoel. En er is niets lekkerder dan zwemmen in je blote billen!

Wat neem ik mee voor een dagje strand?

Een handdoek, een parejo (handig voor als je wat om wilt slaan of om op te zitten op het terras), zonnebrandcrème, een goed boek en natuurlijk je zonnige humeur.

Mag ik overal bloot rondlopen?

De hygiëne en gepastheid respecterend mag je overal bloot zijn. Dat betekent zitten op een handdoek en rekening houden met ieders normen en waarden.

Moet ik altijd ongekleed?

Natuurlijk niet: het is mogen, niet moeten. Bloot en gekleed loopt hier door elkaar, het maakt niemand wat uit.

Kijken mensen naar elkaar?

Natuurlijk zien we elkaar, maar we respecteren mooi, anders, jong, oud, behinderd en wat al niet meer. Je mag zijn zoals je bent.

Welke mensen komen er zoal?

Mensen zoals jij en ik, als op de Albert Cuyp of in de PC Hooft. Je ziet alleen het verschil niet meer.

En op minder zonnige dagen?

Adam en Eva is altijd een bijzondere plek om naar toe te gaan. Uitwaaien op het strand en vervolgens een borrelplankje bij de openhaard...