Over Ons

Waar vind je dat nog? Een strandtent waar je overal bloot mag zijn! Met kleding ben je natuurlijk ook welkom.
Oké, het is een stukje lopen over het strand, maar dan kom je aan bij een strandtent gelegen aan de waterleidingduinen. Zo dicht bij de stad, maar zo ongerept. De enige plek op het naaktstrand waar je nog overal bloot mag zijn. Dus, waar vind je dat nog?

Een uniek stukje strand,
Waar bloot op het terras nog heel normaal is.
Een klein paradijs...

Wat maakt Adam & Eva aantrekkelijk dan? Niet hutjemutje, geen harde muziek, geen poespas, maar gewoon leuke mensen, goed eten, en een team dat altijd voor je klaar staat. Ervaar de relaxte sfeer op een gezellig terras of binnen ‘in onze huiskamer’, waar de piano staat en we de haard voor je kunnen aansteken.
Heb je na het relaxen nog energie over? We hebben een kast vol boeken, spelletjes en een heuse tafeltennistafel! Daarnaast kan je ook een volleybal, frisbee en beach tennis lenen. Of, duik de golven in met een supboard!

Nog even wat praktische informatie. Wij verhuren ligbedden met windscherm en parasols zolang voorradig. Je kunt bij ons de hele dag door bestellen; lunch, borrel en diner. Wat jij lekker vindt!
Ben je van plan vaker te komen? Misschien is een abonnement wel iets voor jou. Of misschien voor iemand anders, dan geeft je het cadeau! Vraag ernaar bij de bar.

*Ligbedden kunnen niet worden gereserveerd.

Wist je dat: Adam en Eva al sinds 1974 op het naaktstrand staat? Toen lag het nog 500m verder naar Noordwijk.

Het Team

Crew

Wim Fisscher, eigenaar sinds 1990

“Wat mij zo aanspreekt hier is het directe contact met mensen van divers pluimage, de prachtige omgeving en de afwisselende werkzaamheden. De plek straalt rust uit, zelfs op drukke zomerse dagen.”

Vast team

"De sfeer is erg goed, de gasten gezellig en we houden van het strandleven. Daarom komen we ook elk jaar weer terug. In de winter gaat ieder zijn eigen weg, maar in het voorjaar begint het weer te kriebelen!”

Strandbeestjes; Hond en Kat

Laten we onze vrolijke beestjes niet vergeten! Tucker is onze grote druktemaker en houdt van knuffels! Nala komt vanzelf een aai halen, of jaagt in de duinen...

Lijkt het jou ook wat?

Wij zijn altijd op zoek naar vriendelijke, hardwerkende mensen die ons team komen versterken. Ervaring hoeft niet, wij leren het je! Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken, neem dan gerust contact met ons op.